Een kleine greep uit onze projecten

 

Transnational Blenders BV (Dordrecht)

De fabriek werd in 1963 opgericht onder de naam International Cooperative Petroleum Association (ICPA). Na een reeks uitbreidingen ontwikkelde het bedrijf zich tot een onafhankelijke, betrouwbare partner voor de internationale maritieme en automotive smeermiddelensector. Onze brandscan bracht de brandveiligheid in kaart, die een zeer hoge prioriteit is bij dit soort bedrijven. 

 

VORM (Rotterdam)

VORM bouwt wijken en steden waarin iedereen wil én kan wonen. Betaalbare, gezonde, duurzame buurten, waar je allerlei mensen ontmoet en vernieuwende initiatieven kunt starten. Door het uitvoeren van de brandscan voldoet ook dit bouwwerk aan de huidige brandveiligheidseisen en kunnen de medewerkers weer veilig aan de slag. 

 

De NEXT (Leiden)

Wie kent het niet, de plek waar Armin van Buuren is begonnen, nu een van de grootste DJ's ter wereld. De NEXT heeft daardoor nog steeds een grote naam en is een van de drukst bezochte uitgaansgelegenheden van Leiden. Hiervoor hebben wij de brandpreventieve maatregelen verzorgd in het kader van een doormelding/detectie bij brand zodat alle gasten tijdig gealarmeerd worden tijdens een calamiteit en tijdig het pand kunnen ontvluchten/verlaten (in veiligheid kunnen komen )  

 

 

Breehuys 16 (Leiden)

Een historisch pand midden in de binnenstad van Leiden dat thans gerenoveerd wordt. De vroegere ''Oude Harmonie''  wordt omgebouwd tot een lux Grand Café. Het is ons een voorrecht om de brandveiligheid en gebruiksmelding te hebben mogen verzorgen.

 

 

Steakhouse Sinai (Leiden),

Een project waar wij de vluchtwegverwijzing en brandblussers hebben geplaatst. Daarnaast het pand gecontroleerd op brandveiligheid.

 

 

Café Kruytschip (Leiden)

Voor deze locatie hebben wij de gebruiksmelding en brandveiligheidsadvies verzorgd.