Voor het aanvragen van een offerte kunt u het onderstaande formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

 

 

Contact

Timorstraat 60

2315BR Leiden

Tel: 06-39266941‬

Mail: info@brandveiligheidregionederland.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaste prijsafspraak (fixed fee) 

Een voordeel van het maken van een vaste prijsafspraak is dat u vooraf duidelijkheid hebt over de kosten. Dit type afspraak is echter niet in alle gevallen geschikt. Wilt u weten of het in uw situatie ook mogelijk is een vaste prijsafspraak te maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

 

 

Tarief  (altijd de laagste prijs voor de hoogte kwaliteit)

Het door Flamepoints te hanteren uurtarief hangt af van het soort aanvraag, advies, de aard en complexiteit van de zaak, de soort opdrachtgever en de vereiste spoed. Uiteraard proberen wij de kosten zo voordelig mogelijk te houden. Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wij komen graag ter plaatse om de mogelijkheden te bespreken. Krijgt u ergens anders een lagere prijs? dan nemen wij deze prijs over met 10% extra korting. U huurt al een brandwacht vanaf €25 p/u. (ex-BTW)

 

 

Gratis intakegesprek

Door gebruik te maken van de diensten van Flamepoints bent u verzekerd van kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis intakegesprek. Daarnaast is een afspraak ter plaatse mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

Algemene Voorwaarden Brandveiligheid Regio Nederland
PDF – 320,5 KB 60 downloads